Likus beveik savaitei iki Pasaulio tradicinio karatė čempionato – intensyvus pasiruošimas

Likus kone savaitei iki Pasaulio tradicinio karatė čempionato, karatė klubo „Danas” sportininkai spalio 12 dieną rinkosi Molėtų sporto centre. Į Molėtus suvažiavo ne tik klubo „Danas” rinktinės sportininkai, bet ir visi klubo nariai, norintys kartu sportuoti. Iš viso susirinko apie 80 skirtingo amžiaus ir lygio sportininkų. Tai buvo paskutinė bendra treniruotė prieš spalio 24-25 dienomis Ženevoje, Šveicarijoje, vyksiantį Pasaulio tradicinio karatė čempionatą.

 

Visą renginį filmavo operatoriai. Tai bus pirma filmo apie tradicinio karatė klubą „Danas” dalis. Operatoriai kartu vyks į Pasaulio tradicinio karatė čempionatą, kur tiek kelionės metu, tiek varžybų bei laisvalaikiu filmuos klubo sportininkus. Tai bus antra filmo dalis apie karatė klubą „Danas”.
Tradiciniam karatė klubui „Danas” Pasaulio tradicinio karate čempionate įvairaus amžiaus grupėse atstovaus dešimt sportininkų. Visi sportininkai nuo Lietuvos tradicinio karatė čempionato buvo Nacionalinės rinktinės nariai ir kandidatai atstovauti Lietuvai pasaulio tradicinio karatė čempionate. Lietuvos čempionatas buvo kaip kriterijus ir atskaitos taškas sportininkų kandidatūroms atrinkti. Pasak klubo trenerio Norberto Motiejūno, galima pasidžiaugti, kad iš 26 Lietuvos nacionalinės rinktinės narių, net 10 yra iš karatė klubo „Danas”. Tai tikrai aukštas pasiekimas ir didelis sportininkų įvertinimas. Iš jaunimo tikimasi gerų startų su galimybe pasisemti tarptautinių varžybų patirties, o suaugusiems keliami reikalavimai patekti tarp 12 geriausių pasaulio valstybių atletų.

Karatė klubo „Danas” ir „Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas