Uteniškiai karatė čempionatui ruošiasi su mokytoju A. Rokah

Praėjusį savaitgalį, rugsėjo 27–28 dienomis, Vilniuje su mokytoju A. Rokah (7 danas) vyko tarptautinis tradicinės karatė seminaras, kuriame dalyvavo sportininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Izraelio, Čekijos, Latvijos, Vokietijos. Seminare taip pat dalyvavo ir Utenos tradicinės karatė klubo „Danas” sportininkai. Šis seminaras buvo puiki treniruotė ir žinių gilinimas sportininkams, dalyvausiantiems Pasaulio tradicinės karatė čempionate Ženevoje spalio 24–25 dienomis.

Mokytojas A. Rokah seminaro metu daug dėmesio skyrė Heian (kihon katos skirtos spalvotiems diržams) katų standartizacijai. Tačiau tai buvo skirta ne tik formoms tikslinti, bet ir kūno dinamikos principams aiškinti. Po katos aiškinimo mokytojas pereidavo prie kumitė (kovos). Taip pat buvo aiškinama, kaip kūnas, psichomotorika, raumenys, reakcija veikia vienu ar kitu atveju. Labai daug dėmesio mokytojas skyrė ir kovos strategijai bei reakcijų tipams mokyti.
Tai buvo puiki proga, padedant mokytojui A. Rokah, sportininkams dėmesingiau pasiruošti čempionatui, o instruktoriams atnaujinti žinias.

Utenos tradicinės karatė klubo „Danas” info.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas