Per anksti patikėjo pergale

Rugsėjo 19 dieną Kaune susitiko dvi dėl 1 – 8 vietų I lygoje kovojančios komandos – „Utenis“ ir „Stumbras“. Permainingoje kovoje nei vienai komandai nepavyko iškovoti itin svarbios pergalės – pasidalinta po tašką. Abi komandos sužaidė lygiosiomis (1:1).

 

„Meškos paslaugą mums padarė varžovų vartininko pašalinimas”, – teigė „Utenio” treneris Mindaugas Čepas po lygiųjų su lygos lyderiu „Stumbru”.
Utenos „Uteniui” nepavyko išlaikyti persvaros žaidžiant Kaune su vienu svarbiausių varžovų kovoje dėl pirmosios vietos Lietuvos futbolo federacijos pirmojoje lygoje „Stumbru”.
Uteniškiai nuo 29-osios minutės pirmavo. Antrojo kėlinio pradžioje iš aikštės buvo pašalintas šeimininkų vartininkas Modestas Kulikauskas.
Vartininkas, sužaidė ranka už baudos aikštelės ribų ir išvydo priešais save raudonąją kortelę.
Atrodė, kad svečiams viskas klostosi puikiai, tačiau jau po devynių minučių kauniečiams pavyko išlyginti rezultatą.
„Tas pašalinimas padarė mums meškos paslaugą. Komanda pagalvojo, kad pergalę jau turi rankose. Praleidom įvartį „iš nieko”. Daugiau kažko labai rimto varžovai nesukūrė. Bet toks jau tas futbolas”, – krimtosi „Utenio” vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.
„Utenis” aikštėje turėjo žaidybinį pranašumą. Tačiau jau ne pirmą kartą nesugebėjo paversti jo trimis taškais.
„Nesugebėjome apsiginti, pasinaudoti savo žaidimo pranašumu ir kiekybine persvara. Rezultatu aš labai nepatenkintas”, – sakė „Utenio” strategas.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas