Savaitgalį Utena taps galiūnų sostine

Jau tradicija tapęs turnyras ir vėl sugrįžta į Uteną. Išskirtiniais jėgos reginiais pasižyminčios varžybos šiemet sulaukė didelio atletų susidomėjimo. Oficialaus Europos taurės finalo statuso pripažinimas pritraukė net 20 galiūnų iš 8 pasaulio valstybių. Šį savaitgalį Utenos daugiafunkciame sporto centre dalyviai varžysis penkiose sunkiose rungtyse.

Taip bus siekiama išsiaiškinti, kuris taps finalo nugalėtoju bei bendros įskaitos lyderiu.

Reginys pritraukė tokius žinomus Lietuvos galiūnų sporto atstovus kaip Dainius Repšys, Mindaugas Jaras, Saulius Skikas ir kt. Renginyje bus galima pamatyti užsieniečius Aleksandrą Kuraką, daugkartinį Baltarusijos stipriausią žmogų, Tim Šmitą – vieną iš stipriausių Vokietijos atletų, garsiai savo šalyje žinomą dar kaip ir sunkaus roko solistą, Čabuki Čigladze – šių metų Gruzijos čempioną, kylančią jėgos sporto žvaigždę, Olegą Pilipyliaką iš Ukrainos – dabartinį pasaulio galiūnų jaunimo rąsto kėlimo rungties rekordininką, Marį Krievelį – daugkartinis galiūnų pasaulio čempioną iš Latvijos 105 ir 110 kg svorio kategorijose, šiemet įžengusį į sunkiasvorių gretas, bei daugelį kitų.
Geležiniai luitai, plieniniai seifai, milžiniškos inkarų grandinės, metro devyniasdešimties skersmens padangos, daugiau kaip pusantro centnerio svorio „lagaminai” – tai tik dalis rakandų, su kuriais grumsis šie vyrai. Sklando gandai, kad Olegas Pilipyliakas bandys pagerinti jam priklausantį pasaulio rekordą.
Renginys nemokamas.

Organizatorių ir laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas