Utenos krepšininkai tikėjosi kaip geriau, o išėjo kaip visada

Krepšinio aikštelėje prieš kelias dienas vyko aršios kovos atkrintamosiose varžybose tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ komandų, kur dviejų pergalių pranašumą nors ir trečiose lemiamose rungtynėse susikrovusi sostinės komanda ir toliau žengia link finalo. O „Juventus“ krepšininkai šį trečiadienį jau išsiskirstė.

Tradiciškai susirinkę poilsio ir renginių centre „Alaušo slėnis” klubo vadovai, krepšininkai ir rėmėjai aptarė praėjusio sezono rezultatus.

Į susitikimą atvykęs Utenos rajono savivaldybės mero patarėjas ir „Juventus” valdybos narys Henrikas Zabiela klubo vadovams, treneriams ir krepšininkams įteikė mero padėkas. „Juventus” vadovybė neliko skolinga ir rėmėjams padovanojo „Juventus” klubo nuotrauką su krepšininkų autografais bei po krepšinio kamuolį.
Krepšininkams už šį sezoną ir Lietuvos krepšinio lygoje užimtą šeštą vietą dėkodamas klubo prezidentas ir vyr. treneris Žydrūnas Urbonas sakė negalįs vertinti trenerių darbo, tačiau pastebėjo, kad visada buvo siekiama aukščiausio rezultato. „Šiemet fortūna taip susiklostė, kad mes vėl užlipome ant „Ryto” grėblio, nors turėjome žaisti su uostamiesčio mums daug parankesne komanda ir veikiausiai būtume laimėję bei patekę tarp keturių stipriausių”, – apgailestavo vyr. treneris, pridurdamas, kad visi krepšininkai buvo surinkti kokių jis ir tikėjosi, o su jais, nors ir būdamas jaunas treneris, tikėjosi siekti pačių aukščiausių rezultatų.

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas