Ž. Urbonas: „Prisidarome papildomų rūpesčių“

Praėjusį šeštadienį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL”) rungtynėse Utenos „Juventus“ 78:67 pranoko Prienų „Skycop“ krepšininkus ir iškovojo penktąją pergalę čempionate. Po pergalės „Juventus” vyr. treneris Žydrūnas Urbonas ne tik džiaugėsi laimėjimu, tačiau nepagailėjo ir kritikos žaidėjams, kurie antroje rungtynių dalyje pametė koncentraciją ir leido varžovams kabintis.

„Gera ir smagu dėl iškovoto taško, tačiau mane erzina amerikiečių ir kelių kitų žaidėjų toks požiūris, kai laimi dvidešimt ar daugiau taškų, jie pradeda išsidirbinėti ir staiga gaunasi toks „šlamštelis”, gale reikia susispausti, nugalėti prieniškius, kurie yra gera komanda, reikia tai suprasti. Čia mes nežaidžiame su kažkokia Nacionalinės krepšinio lygos komanda, čia yra Lietuvos krepšinio lyga, kurioje nėra ką pasiųsti, su visur žmonės dirba, ruošiasi. Toje pačioje „Skycop” komandoje laksto šimtatūkstantiniai žmonės: Martynas Gecevičius, broliai Lavrinovičiai, Mindaugas Lukauskis, puiki komanda”, – teigė vyr. treneris.

„Leidome sau šiek tiek apsipalaiduoti, iš karto gavome kelis metimus ir jie sugrįžo į galimybę kabintis į rungtynes. Nesakau, kad mes nekontroliavome rungtynių, kontroliavome, bet tik sudėtingose situacijose. Jeigu to nebūtų buvę, būtų vėl kilusi panika, pasidėjusi kaltų paieška. Taigi, bandysime mes tuos dalykus išmušti, taip negali būti, esu tikrai piktas po tokių rungtynių, vietoj to, kad paimtume ir išlaikytume dvidešimties taškų pranašumą, prisidarome papildomų rūpesčių”, – negailėjo kritikos už prastą žaidimą antroje rungtynių dalyje „Juventus” strategas.
„Aišku, jeigu kažkas prieš rungtynes būtų pasakęs, būčiau džiaugęsis ir taško pergale, reikia suvokti, kad žaidžiame su Prienais, gera komanda. Nesakykite, kad jie yra seni, aišku, mes tuo kažkiek naudojomės, bandėme bėgti, varginti juos. Smagu laimėti, tačiau, manau, kad šiandien galėjome pasirodyti dar geriau”, – baigė kalbą Ž. Urbonas.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas