Vieni laukia išvykų, kiti – futbolo

Liepos 30 dieną startavo „Utenos Utenio“ vaikų vasaros stovykla. Ne vienas jaunasis dalyvis prisipažino, kad stovyklos nekantriai laukė. Vienus vaikus vilioja įdomios pažintinės vyksiančios veiklos, kiti, kaip mažasis Emilis, pabrėžė, kad jiems svarbiausia – futbolas, ir vis trenerių klausinėjo, kada prasidės treniruotė.

Visą savaitę vyksiančioje stovykloje netrūks nei futbolo, nei kitų turiningų veiklų, stovyklautojais rūpinsis ne tik futbolo akademijos treneriai, tačiau ir savanorės merginos, lydėsiančios vaikus į išvykas ir padėsiančios jiems „Utenio” stadione.

Pirmosios dienos rytmetį skyrę susipažinimui stovyklos dalyviai išsidalino marškinėlius ir futbolo kamuolius bei susikūrė ir pasitvirtinto mandagaus elgesio taisykles, kurių laikytis įsipareigojo sau, draugams ir treneriams.
Kasdien jų laukia ne tik rytinės mankštos ir smagios treniruotės, tačiau ir lankymasis kino namuose „Taurapilis”, išvyka ir pramogos Sudeikiuose esančiame Alaušo slėnyje, karatė, batutų, įgūdžių treniruotės, kitos aktyvios veiklos ir net pratybos su kariškiais bei vandens mūšis. Netrūks ir kūrybinių užduočių.

„Utenos Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas