Fiestoje – linksmybės ir palydėtuvės

Kovo 24 dieną, šeštadienį, Utenio stadione vyks antroji „Utenio“ futbolo fiesta, kurioje ir vėl netrūks smagių veiklų, įdomių atrakcijų ir pakilių emocijų.

Renginio dalyviai turės išskirtinę galimybę pirmieji susipažinti su Egidijaus Varno vedama Utenos „Utenio“ komanda, palinkėti jai sėkmės ir kaip dera pagarbiai išlydėti į jau kovo 25 dieną prasidėsiančias kovas LFF Pirmoje lygoje.

Futbolo fiestos metu sėdėti nebus kada: stadione vyks draugiškos merginų futbolo rungtynės, FA „Utenis“ U12 ir U14 amžiaus grupių 3×3 futbolo turnyras, o suburtos šeimų komandose rungtyniaus žaismingose estafiestose.

Sveikatingumo centro „Utenis“ specialistai kvies į šiaurietišką žygį vaizdingomis stadiono apylinkėmis, o visas gražus fiestos dalyvių būrys fotografuosis bendrai nuotraukai.

Antrosios „Utenio” futbolo fiestos aprangos kodas: Mėlyna, Balta, Geltona. Tokios bus šio sezono Utenos „Utenio“ aprangos spalvos. Iki šiol dominavusias mėlyną ir baltą spalvas papildė geltona – skirta ypatingai 85 metų sukakčiai.

Vieniems ši spalva asocijuojasi su saule ir reiškia atgimimą, kitiems – su auksu ir simbolizuoja pergales, o trečius nukelia kelias dešimtis metų į praeitį, kuomet vilkinčių geltonus marškinėlius „Utenio” žaidėjų į stadioną palaikyti suplūsdavo marios aistruolių. „Utenio“ komanda vilkės geltonus marškinėlius visų šio sezono namų rungtynių metu.

Pasišnekučiuoti, atsipūsti ir pasistiprinti fiestos dalyviai vėl bus kviečiami į pikniką, kur visų lauks iškūrentos kepsninės ir smagus bendravimas skrudinant skanėstus bei užkandžiaujant.

„Utenos Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas