Utenoje duotas startas greičiausiam metų festivaliui

Antradienį Utenoje oficialiai pristatytas sausio 27-ą vyksiantis pirmasis metų festivalis „Winter Rally“. Po pirmojo organizacinio komiteto susitikimo su Utenos ir Molėtų rajonų savivaldybių bei žiemos ralio metu dirbsiančių tarnybų atstovais bei žinybų vadovais organizatoriai uteniškius pakvietė įsiamžinti šalia Kalėdų eglutės ir iš Vilniaus specialiai į Uteną atvežto Benedikto Vanago lenktyninio bolido.

 „Tai jau 10-asis žiemos ralis drauge su Utena, jau 12-asis „Pitlane“ organizuojamas „Winter Rally“. Esame atsakingi organizatoriai, tad per šį laikotarpį sukūrėme pagarba ir bendradarbiavimu grįstus tarpusavio santykius su regione dirbančiomis tarnybomis bei savivalda. Dirbame visus metus, tačiau oficialių darbų pradžią visada vainikuoja pirmasis organizacinio komiteto posėdis. Ta proga šalia pagrindinės Utenos eglės pastatėme „General Financing team Pitlane“ lenktyninį bolidą, apautą specialiomis žieminėmis, tik sportui naudojamomis padangomis bei kvietėme įsiamžinti visus uteniškius“, – teigė žiemos ralio organizatorių komandos vadovas B. Vanagas.

Paklaustas, ar lenktynininkas planuoja startuoti „Winter Rally“, Benediktas Vanagas išlaiko intrigą.

Komanda svarsto startą visame Lietuvos ralio čempionate. „Winter Rally“ yra pirmasis jo etapas. Tai būtų išbandymas tiek man, tiek komandai, nes visiškai kitose sąlygose tektų lenktyniauti vos po trijų dienų po grįžimo iš Dakaro. Tikslų atsakymą tikimės žinoti dar iki sausio pradžios“, – kalbėjo Benediktas Vanagas.

Susitikimo su Utenos rajono valdžia metu buvo aptartas sausio 27 dieną vyksiantis „Winter Rally“, kokios pramogos bei užsiėmimai laukia Utenos ir Molėtų rajonų gyventojų bei svečių. Po oficialios dalies Utenos gyventojai galėjo nusifotografuoti prie Benedikto Vanago bolido, pabendrauti su lenktynininku bei organizatoriais.

Utenos ir Molėtų rajono gyventojai ir festivalio svečiai galės stebėti Lietuvos ir užsienio šalių ralio meistrų kovas, linksmintis žiūrovų pramogų erdvėje. „Winter Rally“ vainikuos ralio apdovanojimai ir nemokamas koncertas Utenos daugiafunkciame sporto centre.

Winter Rally“ organizatorių ir „Utenos dienos“ inf.

Deimantės Kazokaitės ir „Winter Rally“ nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas