Šventėje liejosi ir žaidimai, ir dovanos

Į 2017 metų sezono uždarymo šventę „Šv. Kalėdų ir Naujų sezonų link“ susirinko visa „Utenos Utenio“ bendruomenė ir būrys svečių. Susirinkusiuosius sveikino Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė, perdavusi rajono mero Alvydo Katino linkėjimus ir pasidžiaugusi, kad klubo moto „Auginkime futbolo ateitį kartu“ puikiai atsispindi jo veikloje ir darbe su jaunaisiais futbolininkais.

Šventės dalyvius sveikindamas „Utenos Utenio“ direktorius Artūras Gimžauskas apžvelgė, ką pavyko nuveikti per metus, kokie tikslai buvo kelti ir kokių rezultatų klubui pavyko pasiekti bei pristatė artimiausios ateities planus ir siekius.

Klubo vadovas akcentavo, kad „Mūsų Utenis” – bendruomeninis klubas, kurio pamatą sudaro gausus būrys „Utenio” futbolo akademijos vaikų ir jų tėvelių, akademijai ateityje bus skiriamas didžiausias dėmesys.

Direktorius, prisimindamas pasibaigusį sezoną, pastebėjo, kad nors klubo pirmai komandai nepavyko įsitvirtinti tarp keturių penkių geriausių šalies futbolo komandų, šiais metais klubas įgijo daug vertingos patirties, kuria pasinaudos ateityje.

A. Gimžauskas pasidžiaugė, kad klubo bendruomenė sparčiai auga – šiuo metu futbolo treniruotes akademijoje ar lavinamuosius užsiėmimus miesto darželiuose lankančių vaikų skaičius pasiekė 450.

„Per trejus metus futbolas tapo masiškiausia sporto šaka Utenoje, vien „Utenio” akademijoje šiuo metu sportuoja 233 vaikai, treniruotes lanko net 39 mergaitės, vyksta glaudus bendradarbiavimas su tėveliais, – sakė direktorius. – Tai ypač džiugina ir rodo pasitikėjimą mumis, kurį stengiamės pateisinti siekdami aukščiausios kokybės.”

Renginį vedė pats Kalėdų senelis, kurio lūpomis kalbėjęs „Utenio” futbolo akademijos vadovas Vaidotas Rastenis pabrėžė, kad „Utenos Utenis” nuo pat pradžių vadovaujasi tvirtomis vertybėmis – skaidrumu, drausme ir atkaklumu.

„Stiprūs yra tie, kurie dirbdami nuolat stebi savo darbus ir įsiklauso į aplinkinių pastabas bei nuomonę”, – sakė jis, kviesdamas nesusigundyti greitais rezultatais, neišklysti iš tiesaus kelio, o jei taip nutiktų – sugebėti į jį grįžti.

Utenos apskrities futbolo asociacijos prezidentas Dainius Širvys į šventę atvyko ne tuščiomis – pasveikinęs „Utenos Utenio” bendruomenę jis paskelbė įsteigtas nominacijas ir išdalino įsteigtus apdovanojimus.

Metų organizatorėmis buvo pripažintos Rūta Paukštienė ir Alma Gaidienė, geriausiu saugu – „Utenio” akademijos treneris Kirilas Mamontovas, metų sugrįžimo nominacijos nugalėtoju tapo Arūnas Rastenis, LFF A lygos geriausiu žaidėju pripažintas Aleksandras Levšinas, o geriausiu I lygos žaidėju – Ignas Modėjis. Metų rėmėjo prizas atiteko Vytautui Samsonui, o „Metų spinduliu” išrinkta Liucija Vaitukaitytė.

Savo ruožtu „Utenos Utenis” kartu su „Sportpoint” įsteigė prizą „Metų šeimai” – Inai, Virgiui ir Nedai Klezams.

Dar daugiau dovanų Kalėdų senelis išdalino pasibaigus šventinėms futbolo rungtynėms tarp vaikų, „Utenis” B komandos ir trenerių bei išskirtiniam įvykiui – mamų ir tėčių varžytuvėms.

Pirmieji 150 į šventę atvykusių žmonių gavo bilietus ir besibaigiant renginiui dalyvavo loterijoje, kurios metu laimėjo „Utenio” šalikus, kepures, pledą, sveikatingumo centro „Utenis” dovanų kuponai, „Sportpoint” 100 eurų čekis, o vienam laimingajam teko išskirtinis Vostok Europe „Utenos Utenio” laikrodis, kurių buvo pagaminta vos 100.

Tačiau mažieji akademijos auklėtiniai labiausiai džiaugėsi Kalėdų senelio dalinamais saldainių maišais, kurie pranašavo Šv. Kalėdas esant jau visai arti.

Utenos „Utenio“ inf., Vytauto Gimžausko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas