Tęsiasi „Juventus“ sezono abonementų prekyba

Utenos „Juventus” klubas po truputį dėlioja artėjančio sezono gaires, o po poros savaičių rinksis į pirmąją fizinio parengimo stovyklą. Nenumaldomai artėja ir 2017/2018 metų sezonas, kurio pirmąsias oficialias rungtynes uteniškiai sužais jau rugsėjo 19 dieną.

Pirmąjį oficialų susitikimą savo aikštelėje „Juventus” komanda turėtų sužaisti rugsėjo 23 dieną, o jau spalio 2 dieną Utenoje laukia lemiamos FIBA Čempionų lygos trečiojo atrankos etapo rungtynės.
Nors iki sezono pradžios dar liko beveik pusantro mėnesio, krepšinio mėgėjus ir toliau kviečiame įsigyti abonementus į visas 2017/2018 metų „Juventus” komandos namų rungtynes. Primename, kad su abonementu bus galima lankytis visose „Juventus” komandos rungtynėse, nesvarbu, kiek toli uteniškiai nužengtų viename ar kitame turnyre.
Šį sezoną abonementus galima įsigyti į bet kurią arenos vietą pasirinktame sektoriuje, tad svyruoja ir abonementų kainos. E sektoriuje abonementas kainuoja 80 eurų, centrinėse M, L, K,  G, H ir J sektorių dalyse – 70 eurų, o visuose likusiuose sektoriuose – 60 eurų.
Dar viena šio sezono naujovė – lengvatiniai abonementai. Senjorams, studentams, neįgaliesiems bei moksleiviams taikoma 50 procentų nuolaida, tad jie abonementus galį įsigyti už atitinkamai 40, 35 ir 30 eurų.
Artėjantį sezoną bilietai į „Juventus” namų rungtynes vėl kainuos 3–5 eurus (lengvatiniai 2–4 eurus), o komanda savo namų arenoje sužais apie 30 susitikimų (priklausomai nuo to, kiek toli klubas nužengs tam tikruose turnyruose, rungtynių skaičius gali išaugti).
Tai reiškia, kad pirkdami bilietus į kiekvienas rungtynes, išleisite nuo 60 iki 150 eurų. Įsigijus sezono abonementą, galite sutaupyti net iki 50 procentų šios sumos.
Abonementus Utenoje galima įsigyti „Maxima” (Aušros g.) informacijos kasoje, Turizmo informacijos centre (Stoties g.), kino namuose „Taurapilis” (Aušros g.) bei internetu: www.tiketa.lt/LT/krepsinio_klubo_juventus_20172018_metu_sezono_abonementas_16893
Įsigiję abonementą, kortelę galėsite atsiimti per dvi savaites nuo abonementų įsigijimo dienos, tačiau ne anksčiau nei rugsėjo 10 d.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas