Geriausių kūno kultūros mokytojų apdovanojimai

Kovo 29 dieną Švietimo ir mokslo ministerijoje apdovanoti konkurso „Geriausių Lietuvos kūno kultūros mokytojų penketukas” nugalėtojai.
Įvertinus mokytojų praktinę veiklą ir indėlį į šalies vaikų ir jaunimo fizinį aktyvumą bei kūno kultūros ir sporto plėtrą per 2013–2016 mokslo metus, išrinkti penki laureatai: Kauno „Varpo” gimnazijos kūno kultūros mokytoja ekspertė Audra Vilūnienė, Kėdainių rajono Josvainių gimnazijos mokytoja metodininkė Gitana Jurgelevičienė, Vilniaus Jono Basanavičiaus gimnazijos mokytoja ekspertė Jūratė Armonienė, Prienų „Žiburio” gimnazijos mokytojas ekspertas Olegas Batutis ir Radviliškio rajono Sidabravo gimnazijos mokytoja metodininkė Vita Masėnienė.

„Jūs esate geriausias įrodymas, kad ir šiuolaikiniai vaikai mėgsta ir gali sportuoti. Jūsų indėlis yra neįkainojamas, juk būtent kūno kultūros mokytojas dažnai yra pirmasis žmogus, atrandantis jaunuosius sporto talentus, padrąsinantis, nukreipiantis juos didžiojo sporto link. Ne kiekvienam pavyksta tapti olimpiniu čempionu, bet kiekvienas gali tapti klasės ar mokyklos čempionu, siekti savo svajonių, tobulėti”, – kalbėjo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė D. Gudzinevičiūtė.
Konkurso nugalėtojams įteikti Švietimo ir mokslo ministerijos padėkos raštai, Lietuvos kūno kultūros mokytojų asociacijos dovanos, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto bei Kūno kultūros ir sporto departamento prie LR Vyriausybės įsteigti piniginiai prizai.
Šiemet konkursas vyko jau aštuntą kartą.

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas