„Jonvabaliai“ įvertinti apdovanojimuose

Finansų ministerijos ir socialinių partnerių iniciatyva „Jonvabaliai” už skaidrumo ir atsakingumo skatinimą, naudojant Europos Sąjungos (ES) lėšas, apdovanota Vilniaus universiteto organizuojamame komunikacijos projektų konkurse „PR Lapės”. Ji tapo nugalėtoja kategorijoje „Nuoseklioji lapė”, kurioje varžėsi 19 įmonių, nevyriausybinių organizacijų, valstybės institucijų įgyvendintų komunikacijos projektų, skatinančių sėkmingą ilgaamžių iniciatyvų tęstinumą.

„Jonvabaliai” – savanoriška skaidrumo iniciatyva, kuria siekiama paskatinti organizacijas viešai atsiskaityti už įgyvendintus projektus ir ES lėšų naudojimą, pateikti geruosius atsakingo finansų naudojimo pavyzdžius. Nuo 2014 m. balandžio prie iniciatyvos prisijungė daugiau kaip 600 projektų vykdytojų, kurie atsiskaitė už daugiau kaip 650 mln. eurų investicijų.
Šis apdovanojimas jau antrasis – iniciatyva „Jonvabaliai” praėjusiais metais tapo nugalėtoja ir Europos Komisijos „RegioStars 2016″ apdovanojimuose. Jie skiriami labiausiai įkvepiantiems ir naujoviškiems projektams. „Jonvabalių” iniciatyva tapo nugalėtoja kategorijoje „Veiksmingas valdymas”.
Iniciatyvos „Jonvabaliai” veikla paremta projektų vykdytojų ir gyventojų dialogu. Internete sudaryta patogi galimybė rasti suprantamą informaciją, be to, prie iniciatyvos prisijungę projektai paskiria kontaktinį asmenį ir įsipareigoja, kad jis atsakys į tiesiogiai besikreipiančius gyventojų klausimus.
Penktus metus organizuojamas „PR Lapės” konkursas šiais metais sulaukė išskirtinio susidomėjimo – iš viso atsiųstos 95 norinčiųjų dalyvauti paraiškos.

Finansų ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas