Moldovos ugniagesiams bus perduota 10 automobilių

Liepos 16-19 dienomis Lietuvoje lankysis Moldovos Respublikos civilinės saugos ir ekstremaliųjų situacijų tarnybos prie Moldovos Respublikos vidaus reikalų ministerijos delegacija, vadovaujama šios tarnybos respublikinio centro viršininko Aureliu Klimaševskij. Kartu atvyks ir 11 Moldovos pareigūnų, kurie liepos 17-18 dienomis Ugniagesių gelbėtojų mokykloje mokysis dirbti su gaisrų gesinimo ir gelbėjimo automobiliais „Ford”.

Liepos 19 dieną Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 6-ojoje komandoje 10 šių automobilių iškilmingos ceremonijos metu bus perduota Moldovos Respublikos civilinės saugos ir ekstremaliųjų situacijų tarnybai. Į iškilmingą automobilių perdavimo ceremoniją pakviestas Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, vidaus reikalų ministras Tomas Žilinskas, Moldovos ambasadorius Lietuvoje Valeriu Frija ir kiti garbingi svečiai.
Birželio pabaigoje gavus Moldovos Respublikos civilinės saugos ir ekstremaliųjų situacijų tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos motyvuotą prašymą dėl techninės paramos suteikimo buvo nuspręsta perduoti Moldovai neatlygintinai 10 gaisrinių automobilių kartu su gelbėjimo įranga.

PAGD inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas