Savanorystė jungia žmones, idėjas ir keičia gyvenimo būdą

Šiais metais Europos savanorių tarnyba švenčia savo 20-metį. Visagine prie šios gražios iniciatyvos prisijungė Visagino jaunimo darbo centras kartu su partneriais – Visagino savivaldybės administracija, Visagino kūrybos namais ir asociacija „Šuklino olimpinis sporto klubas”.

Gegužės 15 dieną Visagine šiai datai paminėti buvo organizuota eisena „Europos kelias”, kur dalyvavo miesto savanoriai su nemotorizuotomis priemonėmis, dalyvauti buvo kviečiami neįgalieji su vežimėliais, tėvai su vaikiškais vežimėliais ir savo mažyliais, gyventojai bei svečiai su paspirtukais, riedlentėmis, dviračiais ir kt. Eisena vyko Veteranų ir Parko gatvėse.
Gegužės 18 dieną Visagino savivaldybės administracijos didžiojoje salėje vyko renginys, skirtas Europos savanorių tarnybos 20-mečiui paminėti. Renginio metu dalyviai susipažino su Europos savanorių tarnybos (EST) istorija ir veikla, sėkmės istorijomis bei gyva patirtimi – renginyje dalyvavo EST savanoriai iš Ispanijos ir Prancūzijos, šiuo metu savanoriaujantys Utenoje. Buvo pristatytos ir pagerbtos Visagino organizacijos, priimančios savanorius, o visi dalyviai galėjo pasidalinti savo įspūdžiais, patirtimi ir mintimis apie savanorystės vaidmenį šiuolaikinėje visuomenėje.

Visagino savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas