Lietuvos stipriausieji ugniagesiai gelbėtojai – čempionato nugalėtojai

Liepos 7 dieną Mozelyje, Vokietijoje, pasibaigusiame Tarptautiniame stipriausiojo ugniagesio gelbėtojo čempionate triumfavo lietuviai. Pasak stipriausiųjų ugniagesių, Lietuvos komanda okupavo visą apdovanojimų pakylą.

Mūsų šalies ugniagesiai iškovojo pirmąją vietą estafetės rungtyje, įveikę Čekijos komandą, kuriai buvo paskolintas Romualdas Vilimas, ir Lenkijos atstovus. Absoliučiu nugalėtoju bendroje įskaitoje tapo Jurgis Rumiancevas. Jis pagerino ir savo asmeninį rezultatą. Pirmąją vietą M30 kategorijoje ir antrąją vietą bendroje įskaitoje užėmė Mindaugas Valaitis.
Tandemų (dvejetų) rungtyje nepralenkiami buvo ir čempionais tapo Mindaugas Valaitis ir Andrius Ašmontas. Biržų PGT ugniagesiai gelbėtojai Romualdas Vilimas ir Marius Gasparėnas užėmė antrąją vietą. Lietuvos komanda tapo ir „Best Team” kategorijos nugalėtoja.
Varžybose dalyvavo 274 dalyviai iš 11 šalių. Andrius Ašmontas užėmė 2-ąją vietą M30 kategorijoje ir 4-ąją bendroje įskaitoje, Gintautas Samauskis – 5-ąją vietą M18 kategorijoje ir 8-ąją vietą bendroje įskaitoje, Romualdas Vilimas – 6-ąją vietą M18 kategorijoje ir 11-ąją vietą bendroje įskaitoje, Karolis Gražinis – 8-ąją vietą M30 kategorijoje ir 18-ąją vietą bendroje įskaitoje, Marius Gasparėnas – 17-ąją vieta M30 kategorijoje ir 39-ąją vietą bendroje įskaitoje (laikas 1.47). Beje, G. Samauskis ir R. Vilimas pagerino ir asmeninius rezultatus.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas