Naujoji Lietuvos pašto vadovė A. Sungailienė pradeda eiti pareigas

Valstybės valdomos akcinės bendrovės Lietuvos pašto generalinės direktorės pareigas pradeda eiti Asta Sungailienė.

„Tikimės, kad naujoji Lietuvos pašto vadovė bendrovėje įdiegs aukščiausius skaidrumo ir korporatyvinio valdymo standartus. Svarbiausi keliami uždaviniai yra įvertinti ir sustiprinti bendrovės strateginių veiklų – informacijos, daiktų siuntimo ir finansinių paslaugų – konkurencingumą, gerinti jų kokybę, taikant pažangias technologijas, ir užtikrinti šiandieninės darbo rinkos reikalavimus atitinkančias darbuotojų darbo sąlygas.

Valdyba neabejoja, kad paskirtoji Lietuvos pašto generalinė direktorė A. Sungailienė turi patirties, kompetencijų ir įgūdžių, reikalingų strateginiams bendrovės veiklos tikslams įgyvendinti, todėl linkime sėkmingai juos pasiekti”, – pabrėžė Lietuvos pašto valdybos pirmininkas Nerijus Datkūnas.

„Labai džiaugiuosi galimybe prisijungti prie gausios ir gilias profesinės veiklos tradicijas puoselėjančios Lietuvos pašto komandos. Tai priimu ne tik kaip didžiulį profesinį iššūkį, bet ir atsakomybę.

Šiandien Lietuvos paštas yra vienas iš didžiausių šalies darbdavių, todėl principingai sieksiu, kad mūsų darbuotojai pirmiausia turėtų orias darbo sąlygas. Aš esu tvirtai įsitikinusi, kad verslo įmonės pridėtinę vertę kuria darbuotojai, kurie jaučia pasitenkinimą savo darbu ir profesine veikla, jaučiasi vertinami, išgirsti.

Tikiu, kad šimtmetį skaičiuojantis Lietuvos paštas ir toliau bus konkurencingas, atviras naujovėms ir pažangai”, – teigė naujoji Lietuvos pašto vadovė A. Sungailienė.
Vienas pirmųjų naujosios Lietuvos pašto vadovės A. Sungailienės laukiančių darbų yra naujai suformuoti ir sustiprinti Bendrovės vadovų grandį. Šiuo metu jau yra paskelbta vieša atranka į laisvas Lietuvos pašto vadovų pareigas.

Į Lietuvos pašto generalinio direktoriaus pareigas A. Sungailienė buvo atrinkta viešo konkurso būdu. Viešą atranką organizavo ir kandidatūras valdybai teikė išorinė profesionali personalo atrankos bendrovė. Paskirtosios Lietuvos pašto vadovės A. Sungailienės kandidatūrą patvirtino Lietuvos banko Priežiūros tarnyba.

Lietuvos pašto inf.

Personalo atranka ir vadovų paieška Primumesse.lt

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas