Paskelbtas konkursas į NŽT direktoriaus vietą

Žemės ūkio ministerija paskelbė konkursą Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) direktoriaus pozicijai užimti. Vieni esminių vadovui formuluojamų uždavinių – efektyvus NŽT veikos užtikrinimas ir visuomenės pasitikėjimo šia institucija atstatymas.

„NŽT išgyvena reorganizacijos, permainų etapą, todėl ypatingai svarbu, kad į šias pareigas kandidatuotų  puikius vadovavimo įgūdžius turintis, ambicingas ir kardinalių pokyčių į tarnybos veiklą įnešti galintis profesionalas”, – sakė žemės ūkio ministras Bronius Markauskas.

Būsimas vadovas, anot ministro, privalo turėti stiprias tiek vadovo, tiek lyderio kompetencijas, gebėti sutelkti kolektyvą permainoms, būti nepriekaištingos reputacijos ir turėti ambicijų pakelti įstaigos prestižą bei pasitikėjimą žemėtvarkos sistema Lietuvoje apskritai.

NŽT vykdo ypatingą misiją – užtikrina didžiausio valstybės ir visuomenės turto – žemės – apsaugą. Ši Žemės ūkio ministerijai pavaldi institucija yra atsakinga už valstybės funkcijų įgyvendinimą žemės tvarkymo ir administravimo srityje.

Šiuo metu patikėjimo teise NŽT valdo per 1,05 mln. ha Lietuvos Respublikos valstybinės žemės.

Žemės ūkio ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas