Užmiršta kontrabanda – muitininkai automobilyje rado apipuvusių cigarečių

Keistą kontrabandą Raigarde šeštadienį sulaikė Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai. Apie 19 val. į Raigardo kelio postą automobiliu „Audi Q7″ atvyko Baltarusijos pilietis D. V.

Minėtas automobilis buvo „senas pažįstamas” muitininkams – jame lygiai prieš porą metų jau buvo aptikta rūkalų kontrabanda. Tuomet, 2015 m. rugpjūčio 16 d., Šalčininkų kelio poste patikrinus šią „Audi” jos bagažinėje įtaisytame dvigubame dugne rasta 1 620 pakelių nelegalių cigarečių.
Tad nuspręsta mašiną nuodugniai patikrinti ir šįkart. Pareigūnų įtarimai netruko pasitvirtinti – „Audi” bagažinės dugne jie ir vėl aptiko tą pačią slėptuvę, šįkart su 1 340 pakelių baltarusiškų cigarečių „NZ” kontrabanda.
Tačiau, iš pirmo žvilgsnio eilinis kontrabandos sulaikymas, gerokai nustebino muitinės pareigūnus: slėptuvė atrodė aiškiai apleista ir užmiršta, o joje buvusios cigaretės – jau net apipuvusios… Dar labiau šis radinys nustebino maždaug prieš metus mašiną įsigijusį jos vairuotoją. Pastarasis tvirtino nė nenutuokęs apie tokį „Audi” dugne slypėjusį „siurprizą”.
Nors pareigūnai linkę tikėti užsienio svečiu, kontrabandą ir jos gabenimo priemonę teko sulaikyti. V. D. dėl gabentos kontrabandos surašytas administracinių nusižengimų kodekso protokolas.

Muitinės kriminalinės tarnybos inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas