Ketvirtadienį bus pristatoma naujausia R. Guntulytės knyga

Rugsėjo 17 dieną 17.15 val. į Utenos muzikos mokyklą vėl rinksis rašytojos Reginos Guntulytės kūrybos gerbėjai – autorė pristatys naujausią savo leidinį „Labas ir sudie“.

Neseniai dienos šviesą išvydusioje knygoje „Labas ir sudie” subtiliai piešiami Loretos gyvenimo vingiai. Knygos herojės gyvenime – vien juodos dienos: ištekėjusi už nemylimo vyro, anksti netekusi motinos ir pagimdžiusi neįgalų sūnų, ji užsidarė savo bėdų rate. Po sūnaus mirties sušlubavo ir jos pačios sveikata. Trisdešimt penkerių metų moteris vis dažniau atsiduria ligoninėje. Ją gydantis gydytojas stebėtinai panašus į jos pirmąją meilę – dėstytoją Aivarą, kurį dažnai prisimena su jauduliu. „Kaip susiklostys Loretos gyvenimas toliau? Kokie džiaugsmai ar išbandymai laukia ateityje?”, – atsakymų į šiuos klausimus skaitytojai galės ieškoti versdami ir skaitydami dar spaustuvės dažais kvepiančios knygos puslapius.
Romano „Labas ir sudie”, kuris buvo rašomas dar 2008 metais, pristatymo renginyje dalyvaus prieš metus jau matyti ir publiką sužavėję atlikėjai iš Dūkšto: Dūkšto kultūros namų direktorė Dangutė Urbonienė, Ignalinos muzikos mokyklos direktorė Birutė Paukštienė ir Dūkšto seniūnas Vytautas Kazėnas.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas