„Dar penkios minutės nakties…” Saldutiškio dvare

Rugsėjo 13 dieną 16 valandą Saldutiškio dvare M. K. Čiurlionio kultūros ir paveldo fondas kviečia pamatyti ir pasiklausyti žinomo aktoriaus Giedriaus Arbačiausko ir jo žmonos Agnės Arbačiauskienės atliekamą poezijos ir muzikos garsų spektaklį „Dar penkios munutės nakties…”.

 

Tai lietuvių autorių A. Nyka-Nyliūno, H. Radausko, A. Jonyno, T. Venclovos, G. Arbačiausko ir kitų poetų eilių įkvėptos dainos bei muzika, peraugančios į teatralizuotą poezijos skaitymą, kuris persipina gitaros ir violončelės garsais. Kiekvienam, pavargusiam nuo kasdienybės rūpesčių ir nerimo – tai atgaiva sielai bei galimybė pabūti poezijos ir muzikos šalyje.
Kviečiame pasinerti į šių garsų harmoniją, kurią atliks aktorius, autorinių dainų atlikėjas, bardas Giedrius Arbačiauskas ir jo žmona violončelininkė Agnė. Šeimyninis duetas drauge muzikuoja jau septynerius metus, 2009 m. išleido kompaktinį diską ,,Vienaragis”. Giedrius jau 15 metų vaidina „Dviračio šou”, yra sukūręs puikių parodijų: V. Adamkų, V. Noreiką, linksmą ūkininką, šarmingą ir nepiktą lenką ir kt. Agnė yra profesionali violončelininkė, Lietuvos muzikos akademijoje pas prof. S. Sondeckienę baigusi magistro studijas.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas