Avaringa sankryža pažymėta dar vienu eismo įvykiu

Pirmadienio priešpietę Utenoje, A. Baranausko ir Užpalių gatvių sankryžoje, įvyko avarija, kurios metu vairuotojai nenukentėjo, tačiau apgadintos abi transporto priemonės.

Ši sankryža paženklinta avarijomis. Iš jų viena skaudžiausių įvyko 2014 metais kovo 28 dieną, kai Utenoje girtas nuo policijos pareigūnų bėgęs 25 metų vairuotojas sankryžoje, išvažiavęs iš šalutinės gatvės, susidūrė su taksi automobiliu „Renault Megane”. Tąkart žuvo taksi vairuotojas ir dvi pensinio amžiaus keleivės.
Per pastaruosius metus šioje vienoje avaringiausių miesto vietų taip pat netrūko eismo įvykių. Laimei, šį pirmadienį dėl neapdairaus garbaus amžiaus uteniškio, kuris su senutėle „Audi” su priekabėle iš šalutinės A. Baranausko gatvės išvažiavo į Užpalių gatvę ir susidūrė su „VW Caddy”, niekas nenukentėjo. „VW Caddy” vairuotojas aiškino, kad jis net nespėjo sustabdyti, mat iš šalutinio kelio staiga iššoko „Audi”, kuri ir rėžėsi į automobilio šoną gerokai jį apgadindama. „Nepraleido manęs. Ir nė negalvojo praleisti”, – šyptelėjo vairuotojas.
Šalia gerokai apdaužyto automobilio sukiojosi ir avarijos kaltininkas, kuris tikino, kad ši vieta labai apgaulinga, nes medžių daug, prastas matomumas, todėl jis ir nepamatė pagrindine gatve riedančio „VW Caddy”.

Laikraščio „Utenos diena” inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas