Juodoji kelio atkarpa pareikalavo antros žmogaus gyvybės

Antradienį, kovo 7 dieną, Zarasų rajone, kelyje Dusetos–Degučiai–Dūkštas, įvyko skaudi nelaimė – automobiliui „Subaru” susidūrus su vilkiku, 43 metų lengvojo automobilio vairuotoja žuvo įvykio vietoje. Tai jau antroji žūtis šioje kelio atkarpoje šįmet.

Policijos departamento duomenimis, apie 12 val. 45 min. Zarasų rajone, kelyje Dusetos-Degučiai-Dūkštas 1-ame kilometre, automobilis „Subaru Forester”, vairuojamas moters, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu krovininiu automobiliu „DAF 20-32″, vairuojamu vyro (gim. 1966 m.). Per eismo įvykį žuvo lengvojo automobilio vairuotoja.
Į eismo įvykio vietą atskubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai, kurie iš geležies gniaužtų atlaisvino moters kūną, o medikai konstatavo jos mirtį.
Zarasų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tragiško įvykio tyrimas. Įvykio aplinkybės – tikslinamos.
Šioje kelio atkarpoje šių metų pradžioje kita skaudi nelaimė nusinešė jauno žmogaus gyvybę. Sausio 1 dieną automobilis BMW 330, pirminiais duomenimis vairuojamas neblaivaus (1,75 promilės) 21 metų vyro, nuvažiavo nuo kelio sankasos ir atsitrenkė į medžius. Šio eismo įvykio metu žuvo kartu važiavęs vyriškis.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Utenos AVPK Zarasų rajono PK nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas