Alaus vagis įsidrąsino: savo žygį į parduotuvę vis kartojo

Ketvirtadienį nelauktas „pirkėjas” apsilankė Užpaliuose esančioje maisto prekių parduotuvėje. Būdamas neblaivus 48 metų vyras, gyvenantis tame pačiame miestelyje, sėkmingai vogė alų, o ištuštindavęs butelius, į parduotuvę sugrįždavo dar kartą…

Apie įvykdytas vagystes policijos pareigūnai pranešimą gavo sausio 19 dieną. Užpalių miestelyje gyvenantis neblaivus gyventojas (nustatytas girtumas – 1,47 promilės) nusprendė linksmai praleisti dieną besivaišindamas alučiu. Tačiau šio gėrimo neturėjo, o ir kišenėse veikiausiai irgi švilpavo vėjai. Jei organizmas reikalavo alaus, jo žūt būt reikėjo prasimanyti: vyriškis nusprendė užsukti į vietinę maisto prekių parduotuvę. Iš lentynos su prekėmis nugvelbęs 1litro plastikinį alaus butelį „Šturmanas”, „pirkėjas” spruko laukan.
Pasisekusi vagystė vyriškį paskatino šį žygį pakartoti: tą pačią dieną jis kelis kartus apsilankė parduotuvėje, iš kurios pagrobė keturis 1 litro plastikinius alaus butelius „Šturmanas” ir vieną tokios pačios talpos „Tornado” butelį.
Įtariamasis, kuris padarė per 5 eurus žalos, buvo sučiuptas pareigūnų ir uždarytas į areštinę.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas