Molėtų rajone apvirto automobilis: jį vairavusi Latvijos pilietė žuvo vietoje

Praėjusį šeštadienį, Kūčių vakarą, Molėtų rajone, kelyje Vilnius–Utena, apvirto automobilis, kurį vairavusi Latvijos pilietė neišgyveno.

Kaip informavo Policijos departamentas, 18 val. 50 min. Molėtų rajone, kelyje Vilnius–Utena, po Giedraičius ir Dubingius jungiančio kelio viaduku, rastas apvirtęs automobilis „Chrysler Voyager” vokiškais valstybiniais numeriais, o jame – žuvusi vairuotoja. Vėliau paaiškėjo, kad „Chrysler Voyager” automobilį su vokiškais numeriais vairavo Latvijos pilietė (gimusi 1968 m.). Dėl ko kilo avarija dar tiksliai nėra nustatyta, tačiau viena iš versijų, kad moteris prie vairo galėjo užmigti. Policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą. Pirminiais duomenimis, moters automobilis nuvažiavo nuo kelio, užskriejo ant kelio atitvarų, kurie mašinai tapo it tranplynas, atitvaro viršumi tarsi bėgiais nučiuožė į priekį ir stogu trenkėsi į viaduko atramas.
Smūgis buvo toks stiprus, kad degalų bakas atitrūko nuo mašinos ir nuskriejo į šalį, o automobilio dugnas perlinko pusiau.
Į įvykio vietą atskubėjo visos Molėtų rajono specialiosios tarnybos – policija, ugniagesiai, greitosios pagalbos medikai. Tačiau gydytojų pagalbos jau nebereikėjo. Netrukus rinkti įkalčių iš Utenos atvažiavo policijos ekspertai ir tyrėjai.
Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

lrytas.lt inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas