Eismo įvykio kaltininkas: „Bus proga įsigyti naują automobilį“

Spalio 3-ios, pirmadienio, popietę ties Pačkėnų kaimu susidūrė lengvasis automobilis „Ford Galaxy” ir traktorius „Belarus”. Darbingo amžiaus fordo vairuotojas pripažino, kad eismo nelaimė, kurios metu traktorius įlėkė į griovį ir buvo apgadintas, įvyko dėl jo aplaidumo. Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai padėjo vairuotojams užpildyti eismo įvykio deklaracijas. Abu vyriškiai transporto priemones vairavo blaivūs. Panašu, kad dvidešimties metų senumo fordui tai buvo paskutinė kelionė.

Savo vardo atskleisti nepanoręs eismo įvykio kaltininkas portalui udiena.lt sakė, kad važiavo nedideliu – apie 50–60 km per val. – greičiu. Jaunas vyras tikino, kad priešais važiavusio Pačkėnų kaimo gyventojo vairuojamo traktoriaus „Belarus”, prie kurio buvo prikabintas žemės ūkio padargas, nepastebėjo, nes jo mintis išblaškė staiga suskambęs mobilusis telefonas. „Aš pats nesupratau, kas įvyko. Tik pokšt, ir viskas… Gal ir gerai, bus proga įsigyti naują automobilį, – sakė eismo įvykio kaltininkas. – Kadangi važiavau labai lėtai, smūgis buvo nedidelis. Traktoriaus vairuotojas sako, kad viršijau greitį. Jei būčiau viršijęs, visi plūgai būtų sulindę į vidų. Nebe tas amžius, kad lakstyčiau…”
1996 m. gamybos „Ford Galaxy” vairuotojas juokavo, kad jo automobilis buvo labai prabangus – šimtui kilometrų „valgydavo” net 20 litrų dujų. Eismo įvykį sukėlusio vyro įsitikinimu – viskas galėjo pasibaigti kitaip, jei traktorius būtų važiavęs arčiau kelkraščio.

Laikraščio „Utenos diena” inf.
Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas