Netoli Utenos – taksi automobilio viražai ore

Pirmadienio rytas Utenos rajone paženklintas eismo įvykiu – liudininkų teigimu, dideliu greičiu nuo Vilniaus link Utenos skriejęs taksi automobilis ties Molėtų rajono riba nulėkė nuo kelio, keturis kartus vertėsi ore ir „atsigulė” ant stogo. Po smūgio taksi vairuotojas išskrido pro langą. Jis greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo nugabentas į Utenos ligoninę.

Eismo įvykio vietoje, kurioje voliojosi taksi automobilio detalės ir jį vairavusio vyro asmeniniai daiktai, sutiktas vilnietis Kazimieras portalui udiena.lt sakė, kad iš sostinės į Uteną vyko tvarkyti darbo reikalų. „Aš esu BMW automobilio, kurį vairavo mano kolega, keleivis. Dideliu greičiu lėkęs taksistas norėjo mus aplenkti, tačiau jo automobilis staiga metėsi į šoną. Matote, kas iš to išėjo… – sakė eismo įvykio liudininkas. – Viskas įvyko taip greitai, kad nė nespėjau sureaguoti. Taksi automobilis vos neįskrido mums į užpakalį. Jo greitis tikrai buvo gerokai didesnis nei 100 km per valandą”
Kazimieras tikino, kad BMW automobilį vairavęs jo kolega leistino greičio neviršijo, nes visai čia pat stovi „radaras”. Kalbinto vilniečio teigimu, pro langą išskridęs taksi vairuotojas netrukus po nelaimės atvykusiu greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo nugabentas į Utenos ligoninę. „Kai vairuotojo pasiteiravau, ar automobilyje yra daugiau keleivių, jis tepasakė, kad važiavo vienas. Labai greitai atvykusi greitoji jį išsivežė tokį, galima sakyti, pusiau gyvą, – tikino Kazimieras. – Ar galiu save vadinti laimės kūdikiu? Tikriausiai taip.”

Laikraščio „Utenos diena” inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas