Susidūrė moterų vairuojami automobiliai

Antradienio pavakarę, apie 18 val. 40 min., Pramonės ir Metalo gatvių sankryžoje, šalia įmonės „Rokiškio pienas”, uteniškė, vairuodama „Volkswagen Passat” automobilį, nepraleido pagrindine Pramonės gatve važiavusio „Rover 45″, kurį vairavo taip pat moteris. Vairuotojos nenukentėjo.

„Rover 45″ išsiskleidė pagalvės, o „Volkswagen Passat” vairuotoja skundėsi krūtinės ląstos sumušimu, tačiau medikų pagalbos joms neprireikė. Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai padėjo moterims užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Vairuotojos buvo blaivios.
Kaip portalui udiena.lt aiškino įvykio kaltininkė, Krašuonos mikrorajone gyvenanti 62-ų uteniškė, vyko iš darbo namo. Privažiavusi sankryžą, vieną automobilį praleido ir pradėjo važiuoti, tačiau nepastebėjo kito lengvojo automobilio „Rover”, į kurio kairę pusę ir atsitrenkė. „Rover” keletą metrų važiavo kelkraščio žalia veja tol, kol sustojo. Avarijos kaltininkės automobilis apsisuko ir atsidūrė kitoje sankryžos pusėje su sumaitotu priekiu. Abiem automobiliams prireikė techninės pagalbos.
Vėlai vakare techninė avarija įvyko ir kitoje miesto dalyje: vairuotojai, degant geltonam šviesoforo signalui, susidūrė Užpalių ir Vaižganto gatvių sankryžoje.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas