Kelių erelio poelgis pribloškė net visko mačiusius policijos pareigūnus

Tai, kas įvyko penktadienį, rugpjūčio 26 dieną, pribloškė ir policijos pareigūnus, ir pavyzdingus vairuotojus. „Gal iš dangaus iškrito? Čia juk ne BMW?”, – tokius šmaikščius klausimus uždavinėjo vieni kitiems vairuotojai, svarstydami, kokių sugebėjimų reikia sukelti tokią neįprastą avariją.

Penktadienį, per pietus, miesto ribose, Skaistašilio miške, kelyje Utena–Užpaliai, įvyko avarija – vairuotojas, automobiliu VW „Golf” skriedamas žvyruotu keliu, nesuvaldė jo, įlėkė į šalikelę, trenkėsi į pušį, taip ir liko stovėti ant priekinės automobilio dalies. Transporto priemonė gražiai prisišliejo prie pušies kamieno.

Į eismo įvykį atvykusiems pareigūnams beliko tik skėsčioti rankomis: iš avarijos vietos vairuotojas buvo pasišalinęs. Paliktas sutrešęs VW „Golf” – ne pirmos jaunystės, visiškai neprižiūrėtas, surūdijusiomis durelėmis ir prakiurusiais šonais. Policijos pareigūnai, apžiūrėję įvykio vietą, stebėjosi, kad šios transporto priemonės padangos visiškai sudilusios, skirtingais protektoriaus raštais, tad taip važinėti esą labai pavojinga.
Paklaustas, kokios nuobaudos laukia vairuotojo, policijos pareigūnas nedaugžodžiavo. „Niekas neaišku. Vyksta tyrimas”, – trumpai atsakė pareigūnas.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas