Įspėjimas uteniškiams: mieste siaučia sukčiai

Rugpjūčio 4 dieną į Utenos rajono savivaldybės administraciją kreipėsi nemažai susirūpinusių miesto gyventojų, kurie teigė, kad į jų namus ateina minėtos įstaigos darbuotojais prisistatantys asmenys, vykdantys dujų skaitiklių patikrinimus bei reikalaujantys susimokėti baudas.

Atsakingai informuojame, kad rajono savivaldybės administracijos darbuotojai po namus nevaikšto ir skaitiklių duomenų netikrina. O tie darbuotojai, kurie turi įgaliojimus skirti administracines nuobaudas bei teisę paskaičiuoti rinkliavos mokesčius, niekada nereikalauja mokėti grynaisiais pinigais, nes visos nuobaudos ir rinkliavos mokesčiai yra mokami į Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos Finansų ministerijos biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą.

Įspėjame gyventojus būti dėmesingais, nes rajono savivaldybės administracijos darbuotojais prisistatantys asmenys greičiausiai yra apgavikai, ieškantys būdų, kaip iš patiklių piliečių išvilioti pinigus. Sulaukus panašaus pobūdžio skambučių į duris, patariame jokiu būdu neįsileisti šių „svečių” į vidų prieš tai neįsitikinus, kad jie yra pareigūnai. O kilus įtarimui, kad susidūrėte su sukčiais, nedelsdami kreipkitės į artimiausią policijos komisariatą arba skambinkite bendruoju pagalbos numeriu 112.

Utenos rajono savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas