Ilgasis savaitgalis pareikalavo dviejų žmonių gyvybių

Ilgasis Joninių savaitgalis Utenos apskrityje nusinešė dviejų žmonių gyvybes: Anykščių rajone paskendo jaunas vyras, o Zarasų rajone eismo įvykio metu žuvo nepilnametė.

Ketvirtadienio vakaras lemtingas buvo 1976 metais gimusiam jaunam vyriškiui. Jis, besimaudydamas Dabužių tvenkinyje (Anykščių r.), nebeišplaukė į krantą ir nuskendo. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai iš 3,6 metrų gylio ištraukė skenduolio kūną.
Skaudi nelaimė Zarasų rajone pasiglemžė nepilnametę. Birželio 24 dieną Gražutės kaime įvyko avarija – vertėsi automobilis Audi A6, kurio viduje buvo prispaustas žmogus. Atskubėję ugniagesiai gelbėtojai vadavo prispaustą merginą, tačiau medikai merginai jau nebegalėjo padėti. Eismo įvykio metu žuvo automobiliu važiavusi nepilnametė, o kartu važiavę mergina (gim. 1996 m.) ir vaikinas (gim. 1990 m.) nenukentėjo. Po šio eismo įvykio vairuotojas kol kas nesurastas.
Lrytas.lt duomenimis, kol policija delsė ir svarstė ar perduoti žiniasklaidai nepilnametės pražudymu įtariamo besislapstančio vyriškio nuotrauką, šis, greičiausiai, spėjo pasislėpti užsienyje, teigė žuvusios merginos draugai. Iki sekmadienio pavakarės dar nebuvo jokių žinių, leidžiančių manyti, kad įtariamasis sulaikytas.
Ilgąjį savaitgalį ugnis pleškino namus, pirtis ir žemės ūkio techniką.
Ignalinos rajone, Naujojo Daugėliškio seniūnijoje, atvira liepsna degė individualus namas. Gaisro metu namas visiškai sudegė, tad liko tik apdegusios sienos.
Kito gaisro metu nepavyko išgelbėti ir liepsnojančios pirties: Utenos rajone (Kimėnų k.) visiškai sudegė vieno aukšto medinė dūminė pirtis.
Ugnis siaubė ir žemės ūkio techniką. Ugniagesiams gelbėtojams iš ugnies gniaužtų teko vaduoti Leliūnų seniūnijoje degantį šieno rinktuvą. Šio gaisro metu apdegė ir vandeniu sulieta apie 2 tonus šieno.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas