Sekmadienio vakaras Utenio stadione: virto apšvietimo stulpas

Sekmadienį Utenio stadione buvo registruotas eismo įvykis, kurio metu lengvasis automobilis nuvertė apšvietimo stulpą. Apie tai buvo informuoti policijos pareigūnai.

Kaip praneša Utenos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, sekmadienio vakarą 1992 metais gimęs jaunuolis, važiuodamas Utenio stadione, apakintas saulės nepamatė stovinčio apšvietimo stulpo ir rėžėsi į jį. Eismo įvykio metu nuverstas stulpas ir gerokai apgadinta transporto priemonė.
Komunalininkai teigė, kad šis įvykis stadione – ne pirmas. Štai daugiau nei prieš metus jaunas tolimųjų reisų vairuotojas, grįžęs iš reiso, nuvyko į Utenio stadioną, kur norėjo išbandyti, ar gerai rieda ką tik suremontuotas jo automobilis. Bandymas truko neilgai: jis nepamatė kliūties kelyje ir rėžėsi į apšvietimo stulpą. Tąkart buvo išdaužtas brangiai kainuojantis stulpas su pamatu.
2014 metais Užpalių gatvėje taip pat nukentėjo apšvietimo stulpas – tąkart išverstas stulpas su atrama kainavo 5 250 litų.
Kiek kainuos sutvarkyti sekmadienį išverstą stulpą, anot UAB „Utenos komunalininkas” direktoriaus pavaduotojo Rimanto Kaušylo, kol kas nėra aišku, nes suma šiuo metu tikslinama. Manoma, kad tai galėtų kainuoti apie 700 eurų.

Laikraščio „Utenos diena” inf., J. Pavilonienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas