Utenoje į namo sieną įskriejo automobilis

Utenos mieste, Tauragnų gatvėje, į gyvenamojo namo, kuriame įsikūrusi kirpykla ir kosmetologijos kabinetas, sieną įskriejo visureigis „Mercedes”. Laimei, eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau šeimininkams reikės lopyti namo sienoje žiojėjančią skylę.

Avarija įvyko antradienį, apie 7.30 val., kuomet visureigis „Mercedes” iš Kampo gatvės staiga įskriejo į Tauragnų gatvę bei nepraleido šia pagrindine gatve važiuojančio lengvojo automobilio „Renault Laguna”. Nuo smūgio „Mercedes” praskrido šaligatvį ir metalinę tvorą bei trenkėsi į medinio namo sieną.
Tuo metu, kai įvyko ši avarija, individualiame name, kurio I aukšte įsikūrusi kirpykla ir kosmetologijos kabinetas, lovoje gulėjęs uteniškis Valdas sakė pajutęs didžiulį trenksmą. Išsigandęs uteniškis šoko iš lovos ir pažvelgęs pro langą pamatė, kad kieme atsitrenkęs į namo sieną stovi automobilis. „Išėjęs į lauką dairiausi, ar niekas nenukentėjo. Tik išvertė tvorą ir apgadino sieną. Smūgis buvo tikrai stiprus, net sudrebėjo visas namas”, – portalui udiena sakė Valdas, teigiantis, kad tokių eismo įvykių šioje sankryžoje pasitaiko dažnai. – Štai vieną kartą automobilis įlėkė į kaimynės daržą. Šioje vietoje vairuotojai dažniausiai būna nepastabūs ir kerta pagrindinę gatvę nė neapsižvalgę į šonus”.
Kaip teigė „Renault Laguna” vairuotojas, jis į darbą važiavo Tauragnų gatve, pirmumo teisę turinčiam vairuotojui kelią užkirto staiga į šią gatvę išvažiavęs visureigis, vairuojamas jaunos merginos. Smūgis gerokai apgadino ir automobilį „Renault Laguna”, kurio detalės išsimėtė po visą sankryžą. „Važiavau, o man iš šalutinio kelio tiesiog iššoko mašina, kuri prieš sankryžą nė nestabtelėjo”, – sakė „Renault Laguna” vairuotojas, kuris dar bandė stabdyti automobilį, tačiau stipraus smūgio neišvengė.
Namo, į kurį atsitrenkė automobilis, šeimininkė iškart atskubėjo į įvykio vietą. Ji sakė, kad kirpykla ir kosmetologijos kabinetas dirba nuo 10 valandos, tad tuomet dar nebuvo nei darbuotojų, nei klientų. „Juk viskas galėjo baigtis kur kas skaudžiau…”, – aimanavo šeimininkė.

Dėkojame skaitytojams, paskambinusiems į laikraščio „Utenos diena” redakciją ir pranešusiems apie eismo įvykį.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas