Vyžuonėlių kaime traktorius taranavo BMW automobilį

Antradienį, apie 16 val., kelio Utena-Kupiškis 4-ame kilometre, Vyžuonėlių kaimo (Vyžuonų sen.) teritorijoje ūkininkas, su traktoriumi sukdamas į savo kiemą, nepraleido priešais atvažiuojančio lengvojo automobilio BMW 316 ir susidūrė.

Avarijos metu nestipriai nukentėjo BMW vairavęs 19-metis jaunuolis – tik laimingo atsitiktinumo dėka jam sumušta ranka. Vėliau jis buvo nuvežtas į Utenos ligoninę. BMW automobilio vairuotojas buvo blaivus, o ūkininkas į alkotesterį pripūtė leistiną 0,37 prom. alkoholio normą.
Remiantis pirminiais duomenimis, Vyžuonėlių kaimo ūkininkas, nepastebėjo priešais atvažiuojančio lengvojo automobilio ir, pasak liudininkų, parodęs posūkį nė nestabdydamas suko į kairę. Vienas iš vairuotojų, važiavusių iš paskos traktoriui su srutovežiu, „Utenos dienai” tvirtino, jog jis matęs, kaip nuo Kaliekių važiavo BMW, tačiau kodėl traktoriaus vairuotojas jo nepraleido, pasakyti negalėjo. Pats ūkininkas sakė tai, jog lijo lietus ir tiesiog nematė su asfalto spalva susiliejusio BMW.
Neseniai BMW įsigijęs uteniškis važiavo iš darbo namo į Uteną. „Važiavau apie 80 km/val. greičiu, nes lijo”, – „Utenos dienai” sakė vairuotojas.
Vyžuonėlių kaimo gyventojai, nuogąstaudami dėl to, kad nėra saugu šioje kelio atkarpoje, pageidavo čia pastatyti greitį ribojantį kelio ženklą.

Laikraščio „Utenos diena” inf., V. Ridiko nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas