Policija prašo atpažinti netikrus eurus realizuoti mėginusį vyriškį

Šių metų sausio 26 dieną Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 213 str. 1 d., dėl netikrų pinigų ar vertybinių popierių pagaminimo, laikymo arba realizavimo.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad sausio 26 dieną apie 13 val. Salako mstl. (Zarasų r.), Laisvoji a. 8, esančioje parduotuvėje „Aibė”, nepažįstamas vyriškis norėjo atsiskaityti netikra 50 eurų kupiūra Nr. X80787717263. Vyriškis supratęs, kad yra kviečiami policijos pareigūnai, iš parduotuvės pasišalino.
Minėtas banknotas pagamintas naudojant spalvinį rašalinį spausdintuvą.
Policijos pareigūnai prašo asmenis, ką nors žinančius apie minėtą įvykį ar atpažinusius parduotuvės vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuoto vyriškio asmens tapatybę, pranešti artimiausiam policijos komisariatui, taip pat informuoti, jei patys buvo susidūrę su mėginimu jiems įsiūlyti netikrus eurų banknotus.
Taip pat galima tiesiogiai informuoti ikiteisminį tyrimą atliekantį Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūną tel. Nr. (8 385) 31 120 arba el. paštu utenosvpk@policija.lt.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas