Policija prašo eismo įvykio liudininkų pagalbos

Šių metų rugpjūčio 14 dieną 14-16 val. Ignalinos rajone, kelyje Vilnius-Švenčionys-Zarasai įvyko eismo įvykis, kurio metu buvo apgadinti du automobiliai „Audi 80″ ir „BMW 525″.

Eismo įvykis kilo dėl nenustatyto, kaip įtariama, kitos transporto priemonės vairuotojo, kuris važiavo iš Ignalinos miesto, padaryto pažeidimo. Vairuotojas, sukdamas į kairę, sankryžoje Vilnius-Švenčionys-Zarasai ir Ignalina-Kylatrakis nesustojo ir nepraleido pagrindiniu keliu važiavusių minėtų automobilių, kurie susidūrė.
Jei buvote eismo įvykio liudininku ir matėte šį įvykį ar turite naudingos informacijos (pvz. vykote minėtu maršrutu ar automobilyje buvo įrengtas vaizdo registratorius), prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai informuoti Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Kelių policijos poskyrio specialistę Eriką Luneckienę tel. 8 610 24 937 , (8 5) 219 6802 arba el. paštu erika.luneckiene@policija.lt, taip pat informuoti galima ir anoniminiu Utenos apskrities policijos pasitikėjimo telefonu 8 800  20 112.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas