Vandalai nuniokojo kelio ženklus

Šiandien anksti ryte uteniškiai pamatė neregėtą vaizdą – kaip po uragano išvartytus kelio ženklus. Nuo vandalų nukentėjo ir vienas šviesoforas J. Basanavičiaus bei S. Dariaus ir S. Girėno gatvių sankryžoje.

Nuo ankstaus ryto dirbusi Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ekspertų grupė tik tyrė įvykį ir rinko įkalčius. Ant pusiau išardyto šviesoforo liko gausybė pirštų antspaudų, kuriuos tirs ekspertai. Įvairūs kelio ženklai išvartyti jau minėtoje S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje, toliau vandalai kėsinosi į Gedimino gatvėje stovinčius kelio ženklus, per Utenio aikštė praėjo ramiau, matyt, žinodami tai, jog ji yra filmuojama, toliau kelio ženklus vartė Algirdo gatvėje.
Nukentėjo ir S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje buvusio, jau mirusio Utenos miesto dailininko bei mokytojo dailės dirbtuvės (buvęs senasis morgas).
Panašių vandalizmo atvejų yra buvę ir anksčiau Vyžuonos parke, Aukštakalnio mikrorajone.
Eismo priežiūros įmonės „Maniga” vadovai dar negalėjo pasakyti, kiek šis vandalizmo atvejis kainuos mokesčių mokėtojams, tačiau patikino, kad vieno kelio ženklo atstatymas gali kaštuoti iki 100 Eur.
Dėkojame rajono savivaldybės tarybos nariui Kęstučiui Udrui ir kitiems pilietiškiems uteniškiams operatyviai informavusiems „Utenos dieną” apie šį vandalizmo atvejį.
Manome, kad šį atvejį kažkas matė. Ką nors žinančius uteniškius kviečiame pasidalinti informacija tel. 8 657 47758 arba el p. udiena.lt@gmail.com. Anonimiškumą garantuojame.

„udiena.lt” inf., V. Ridiko ir L. Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas