Utenoje policijai įkliuvo septyni jaunuoliai su narkotikais

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo skyriaus pareigūnai, turėdami duomenų apie narkotinių medžiagų disponavimą Utenoje, atlikę vietovės stebėjimą, balandžio 14-osios vakare Utenos mieste sulaikė septynis asmenis, neteisėtai disponavusius narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Pirmiausia pareigūnai netoli Dauniškio ežero sulaikė du jaunuolius, savo reikmėms įsigijusius narkotinių medžiagų – kanapių. Netrukus buvo sulaikytas ir narkotines medžiagas platinęs asmuo, kurį pareigūnai kartu su dar keturiais pirkėjais iš Vyžuonos parko pristatė į policijos komisariatą. Šeši vaikinai ir viena mergina buvo uždaryti areštinėje, nes kiekvienas iš jų savo asmeniniuose daiktuose turėjo narkotinių medžiagų – kanapių. Sulaikytų asmenų amžius svyruoja nuo 22-ejų iki 31-erių metų.
Balandžio 15-ąją pareigūnai atliko kratą narkotinių medžiagų platinimu įtariamam asmeniui priklausančiose garažo patalpose, kur rado džiovintų kanapių ir jų dalių – kanapių sėklų – svarstykles, pakavimo priemones, smulkintuvą. Tikslų rastų narkotinių medžiagų kiekį nustatys ekspertai.
Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti pradėtas ikiteisminis tyrimas, didžiausia galima bausmė – laisvės atėmimas iki 8 metų. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti didžiausia galima bausmė – laisvės atėmimas iki 2 metų.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas