Nerami savaitės pradžia: liepsnos siautėjo didžiuliame ūkiniame pastate

Pirmadienio popietę Alių kaime liepsnojo ūkinis pastatas. Laimei, per gaisrą aukų išvengta, nukentėjusiųjų taip pat nebuvo.

Apie 14 valandą vienas pirmųjų gaisrą, kilusį verslininkui Napaliui K. priklausančiame ūkiniame pastate, pastebėjo tame pačiame kaime gyvenantis ūkininkas. Šio ūkinio pastato savininkų tuomet namuose nebuvo, jie, pranešus kaimynams, atvyko šiek tiek po 14 valandos.
Į įvykio vietą nedelsiant išskubėjo gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos iš Utenos, prie jų prisijungė ir Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos komandos iš Tauragnų, Užpalių, Saldutiškio, Daugailių. Iš visų pusių apsupus atvira liepsna degantį pastatą, nuo liepsnos liežuvių buvo gelbėjamas ir šalia stovintis tvartelis bei gyvenamasis namas.
Gaisro metu supleškėjusio pastato šeimininkas Napalius K. apgailestavo, kad pastate buvo likę nemažai turto, kurio išgelbėti nepavyko.
Į gaisravietę skubiai atvyko ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas, pasirengę suteikti skubią medicinos pagalbą.
Su ugnimi kovoję ugniagesiai gelbėtojai, įvardydami pagrindines šios nelaimės priežastis, portalui udiena.lt sakė, kad gaisras galėjo kilti dėl netvarkingos elektros instaliacijos ir dūmtraukio.

udiena.lt inf., V. Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas