Gaisras sunaikino visą užgyventą turtą

Antradienio vakarą gaisras kilo Birutės Onos Garliauskienės gyvenamajame name Paraudės kaime, Utenos seniūnijoje. Anot nukentėjusiosios, sudegė visas jos turtas, dokumentai. „Su dukra buvome tvarte ir pamatėme name liepsną. Jokio turto išgelbėti nebespėjome – likome taip, kaip stovime”, – rankose laikydama aprūkusį „Rūpintojėlį” sakė namo savininkė.

Anot Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (APGV) Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus inspektoriaus Dainiaus Steiblio, pranešimas apie gaisrą buvo gautas 18 valandą. „Kai atvyko ugniagesiai, gyvenamasis vieno aukšto medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Sudegė apie 150 kvadratinių metrų stogo, perdanga, išdegė namo vidus ir visas jame buvęs turtas”, – sakė inspektorius D. Steiblys. Jo teigimu, gaisras gyvenamajame pastate kilo dėl netvarkingos elektros instaliacijos.

Visus norinčius prisidėti ir kuo nors paremti gaisre nukentėjusias Birutę Oną Garliauskienę ir jos dukrą Virginiją, Utenos seniūnija ragina kreiptis į Utenos seniūnijos socialinę darbuotoją Rimą Petrošienę, tel. (8 389) 61 649, mob. (8 616) 35 940 arba į dukrą Virginiją Garliauskaitę tel. (8 609) 35 112, jos asmeninė sąskaita Swedbank LT757300010121306130.

Dėkojame portalo udiena.lt skaitytojams už atsiųstas nuotraukas ir informaciją.

Skaitytojo Justo ir V. Ridiko nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas