Girto uteniškio šuo apkandžiojo mažametį

Sekmadienį, lapkričio 9 dieną, apie 14 valandą, Utenoje esančiame Krašuonos parke agresyvus šuo apkandžiojo 5 metukų vaiką, kuriam dėl kąstinių žaizdų kojoje prireikė medikų pagalbos. Tuomet, kai nuo grandinės atitrūkęs šuo gąsdino parke ramiai vaikščiojančius žmones, neblaivus (4,18 prom.) šuns šeimininkas apie jo augintinio iškrėstus „pokštus” sužinojo tik iš policijos pareigūnų.

Uteniškiai apie palaidą parke lakstantį šunį informavo policininkus, kurie iškart nuvyko pas šuns šeimininką ir teiravosi, kur yra jo augintinis. Kol pareigūnai aiškinosi su girtu šeimininku, šuo apkandžiojo vaiką.
Po įvykio, kurio metu nukentėjo mažametis, neskiepytas ir neregistruotas šuo išvežtas į Utenos gyvūnų globos namus, kur bus stebimas.
Šį įvykį stebėjusi uteniškė Renata „Utenos dienai” pasakojo, kad ji nė nepamatė, kaip atlėkęs šuo užpuolė parku ramiai vaikštančią moterį su dviem vaikais. Vyresnėlį, kuris, pamatęs keturkojį, leidosi bėgti, agresyvus šuo ėmė vytis ir puolė. „Pati savo akimis mačiau, kaip išsigandusi moteris visais įmanomais būdais gynė savo vaiką stumdama šunį, o tas vėl puldavo iš naujo. Vaiką užpuolusio šuns šeimininko nebuvo, nes jis tuomet buvo namie”, – pasakojo Renata, teigianti, kad tą pačią dieną šis šuo buvo užpuolęs ir kito parku vedžiojančio uteniškio augintinį. „Matyt, šuo buvo labai suerzintas, todėl ir puolė vaiką”, – samprotavo įvykio liudininkė.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas