Helovino naktį pleškėjo Utena

Helovino naktį kažkas neįprastai linksminosi Utenos mieste. Policijos teigimu, tai yra įprastų elgesio normų neatitinkanti žmogaus veikla.
Lapkričio 1-osios naktį, po 2 val., prie Vaižganto g. 22 numeriu pažymėto namo sudegė A. N. priklausantis lengvasis automobilis „Ford Galaxy”. „Utenos dienai” nukentėjęs uteniškis pasakojo, kad, grįžęs apie 21 val., automobilį pastatė po savo gyvenamojo būsto langais, tačiau nematė, kaip automobilis pradėjo liepsnoti. Pastebėjo tik tuomet, kai transporto priemonė jau buvo apimta liepsnų. Jo nuomone – automobilis buvo padegtas. Pasak savininko, išdegė automobilio vidus, apdegė bagažinė, liko nesudegęs variklis ir automobilio priekis.

Atvykus Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (APGV) ugniagesiams, atvira liepsna degė ne tik automobilis, bet ir netoliese esantis plastikinis konteineris.
Tuo pačiu metu degė ir daugiabučio namo balkonas Sėlių gatvėje, kurį užgesino buto savininkas. Apdegė balkono durų stakta, varčia, trūko durų stiklas. Nuostoliai kol kas skaičiuojami.
Prieš pat kylant šiems gaisrams, piktadarys ar piktadariai, švęstami Heloviną, uždegė nežinomo savininko šiltnamį Sėlių gatvėje. Atvykus Utenos APGV ugniagesiams, degė gyvatvorė ir šiltnamis. Gyvatvorę pavyko išgelbėti, o šiltnamis sudegė.
Po kurio laiko liepsnojo dar vienas „Utenos komunalininkui” priklausantis plastikinis šiukšlių konteineris prie renovuojamo daugiabučio namo J. Basanavičiaus g. 100. Šiukšlių konteineris sudegė.
Beveik tuo pačiu laiku sudegė ir dar vienas plastikinis šiukšlių konteineris prie daugiabučio namo Smėlio g. 2 esančioje šiukšlių surinkimo aikštelėje. Apie 4 val. atviroje teritorijoje J. Basanavičiaus g. 106 buvo sudeginti sugrėbti į krūvą medžių lapai.

Plačiau apie tai trečiadienio „Utenos dienoje”.

„Utenos dienos” inf.

Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas