Utenos aplinkkelyje susidūrė vilkikai

Praėjusį penktadienį apie 14 val. 30 min. Utenos aplinkkelyje, ties įvažiavimu į Utenos miesto Ąžuolijos mikrorajoną, tragedija vos nesibaigė eismo įvykis. Susidūrus dviem vilkikams, vienas vairuotojas sužalojimų išvengė, kitas buvo išgabentas į ligoninę.

Krovininį automobilį DAF vairavęs vilnietis, pastebėjęs į jį artėjantį vilkiką „Renault Premium”, staiga metėsi į kairę kelio pusę. Išvengę susidūrimo kaktomuša, automobiliai vienas kitą vis tiek kliudė. Krovininis automobilis „Renault Premium” atsitrenkė į DAF puspriekabės galą. Po susidūrimo su puspriekabe joje liko automobilio durelės. Nevaldomas „Renault Premium”, lėkdamas kelio atitvarų pakraščiu, pasuko į šoną ir, perskridęs klampų griovį, sustojo.
Pirminiais duomenimis, krovininio automobilio „Renault Premium” vairuotojas nesusižalojo, tačiau Greitosios medicinos pagalbos medikų buvo nugabentas į Utenos ligoninę.
DAF vairuotoją išsivežė Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Į įvykio vietą buvo iškviesti ir Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai.
Utenos AVPK Kelių policijos skyriaus vadovas Rolandas Antanas Skrebiškis „Utenos dienai” sakė, kad eismo įvykis įvyko dėl to, kad „Renault Premium” vairuotojui sutriko sveikata. „Kaip aiškina pats vairuotojas, jis greičiausiai neteko sąmonės, nes atsigavęs ligoninėje nesuprato, kaip ir kodėl į ją pateko. Dėl kokios priežasties sutriko sveikata, gali pasakyti tik medikai”, – sakė R. A. Skrebiškis.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas