Pavojingoje sankryžoje – dar viena avarija

Penktadienį, rugpjūčio 2 dieną, Utenoje įvyko avarija, kurioje nukentėjo nepilnametis. Jis buvo išvežtas į gydymo įstaigą.

Po 13 val. Kupiškio ir Aukštakalnio gatvių sankryžoje įvyko avarija. Jos kaltininkas – „VW Passat” vairuotojas, kuris kirto sankryžą nepraleidęs pagrindine Kupiškio gatve važiavusio „Citroen C5″, vairuojamo moters. Vairuotoja ir kartu su ja važiavusi motina patyrė šoką, o „VW Passat” sėdėjęs nepilnametis buvo išvežtas į gydymo įstaigą, mat patyrė sužalojimų.

Išsigandusi moteris tikino, kad ramiai važiavo Kupiškio gatve tiesiai, kai prieš kertant šią sankryžą iš šalutinės gatvės staiga išniro automobilis. Ji bandė stabdyti, tačiau nespėjo: jos vairuojamas „Citroen C5″ rėžėsi „VW Passat” į šoną. Nuo smūgio nukentėjo ir trečias automobilis – „Mazda 6″. Nežymiai apgadintas jo priekis.
Į eismo įvykio vietą atskubėjo greitosios medicinos pagalbos medikai, policijos pareigūnai. Susirinko nemažas būrys smalsuolių: užvirė diskusija apie šią avaringą sankryžą. Šioje vietoje įvyksta nemažai eismo įvykių, mat atsidarius prekybos centrui „Norfa” padidėjo automobilių srautas. „Kol šioje vietoje neįvyks dar viena ir kur kas skaudesnė nelaimė, matyt, niekas nesikeis…” – svarstė pagyvenęs vairuotojas, kuris prisiminė, kaip neseniai pats važiavo visureigiu ir nepastebėjo pagrindine gatve riedėjusio automobilio. Laimei, tąkart avarija neįvyko.
Uteniškiai svarstė, ar šioje vietoje nereikėtų šviesoforo ar žiedinės sankryžos.

Dėkojame portalo udiena.lt skaitytojams, operatyviai informavusiems apie avariją

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas