Vandalizmo atvejis Utenoje: piktavaliai nepagailėjo futbolo vartų

Piktos valios žmonių suniokoti futbolo vartai Utenoje, Dauniškio gimnazijos stadione. Apie tai socialinėje erdvėje pranešė ir pasipiktinimą tokiu elgesiu išreiškė futbolo klubas „Utenos Utenis“, kvietęs uteniškius užsiimti pozityvia, o ne niokojančia veiklą.

„Futbolo klubas „Utenos Utenis” džiaugiasi, kad Utenoje daugėja aktyvių, sportuojančių žmonių. Stengiamės skatinti bei prisidėti prie aktyvios bendruomenės ugdymo, turiningo laisvalaikio leidimo. Tačiau skaudu, kad klubo pastangos kartais sulaužomos per vieną naktį.
Trys iš keturių vartų, kuriuos pagaminome ir laikėme Dauniškio gimnazijos stadione, kuriais galėjo naudotis visa miesto bendruomenė, aplinkinių kvartalų vaikai, yra sulankstyti ir sulaužyti.
Apmaudu, kad Utenos bendruomenėje atsiranda nevertinančių to, kas sukurta ir padovanota, o dėl jų tenka nusivilti visiems.
Nuoširdžiai užjaučiame tuos, kurie nesugeba kitaip pramogauti, kaip tik griaunant tai, ką kiti sukūrė ir kviečiame juos pamėginti savo energiją panaudoti užsiimant pozityvia veikla.
„Utenos Utenis” visų prašo gerbti dovanas bendruomenei bei pranešti, jei pamatysite laužant ir niokojant visų mūsų turtą”, – rašoma viename socialinių tinklapių.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas