Justas Džiugelis uteniškius kviečia į susitikimą

Parlamentaras Justas Džiugelis Utenos gyventojus kviečia į susitikimą, kuriame atskleis, kodėl nereikia bijoti bręstančių socialinės sistemos permainų.

Neįgaliojo vežimėlyje judantis J. Džiugelis nuo ankstyvos vaikystės serga raumenų atrofija. Tačiau liga netrukdo jam siekti svajonių. 31-erių vyras buvo įkūręs verslą. Vėliau, atsidūręs ties mirties slenksčiu, nusprendė visas jėgas skirti visuomenei naudingam darbui ir įkūrė visuomeninę organizaciją, kurios pagrindinis tikslas buvo negalios paliestų vaikų ir jaunimo problemų sprendimas bei talentų išlaisvinimas.

Tuo pat metu pats J. Džiugelis vis plėtė savo galimybių ribas – šoko su parašiutu, apvažiavo Lietuvą vežimėliu. Sunku net įsivaizduoti, kiek valios ir jėgų jam kainavo šie iššūkiai, tačiau Justas niekada nedejuoja ir nenustoja svajoti.
Dabar didžiausia Seimo nario svajonė – pakeisti Lietuvos neįgaliųjų ir kitų socialiai pažeidžiamų žmonių gyvenimą: suteikti galimybę dirbti, gauti valstybės paramą ir paslaugas, reikalingą gydymą ir pagalbą ne tik patiems neįgaliesiems, bet ir jų šeimoms bei artimiesiems.
Nors Lietuvoje dar daug biurokratijos, kuri gerokai prailgina įstatymų priėmimo procesus, nemažai svarbių įstatymų projektų jau pasiekė finišo tiesiąją. Apie juos ir tai, kodėl nereikia bijoti pertvarkų J. Džiugelis kviečia kalbėtis susitikime – diskusijoje, kuri vyks penktadienį, kovo 8 d. 16 val. Utenos Meno mokyklos filiale, Basanavičiaus g. 38, Utena.
Susitikimo metu pats J. Džiugelis papasakos apie šiuo metu vykdomus didžiulius projektus –įdarbinimą, valstybės pagalbą ir asmeninį asistentą, rinkimų prieinamumą visiems, neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos pertvarką ir atsakys į visus, net nepatogius klausimus.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas