Į taksi mikroautobusą trenkėsi „Audi“

Trečiadienio vakarą Utenoje, Aušros ir A. Baranausko gatvių sankryžoje, susidūrė individualios įmonės maršrutinis taksi mikroautobusas su lengvuoju automobiliu „Audi“. Vairuotojai nenukentėjo, tik vienai taksi iš trijų tuo metu važiavusių keleivių buvo sumuštas kelis. Po įvykio užsidegė „Audi“ variklio skyrius, tačiau „Mercedes-Benz“ mikroautobuso vairuotojas gesintuvu liepsną sutramdė ir ugniagesių pagalbos neprireikė.

Atvykę policijos pareigūnai negalėjo nustatyti kaltės, nes nei vienas iš vairuotojų jos nepripažino. Todėl policininkams teko paplušėti, kol matavo ir sutvarkė visus formalumus. Automobiliai iš sankryžos buvo patraukti po pusvalandžio.

Abu vairuotojai tvirtino, kad į sankryžą įvažiavo mirksint žaliam šviesoforo signalui. Pasak mikroautobuso vairuotojo, „Audi” atlėkė ir tiesiog rėžėsi į jo priekį. „Audi“ vairuotojas sakė, jog manęs, kad mikroautobusas sustos ir jis spės baigti manevrą.

Kaip tvirtino policijos pareigūnai, laimei, šiame eismo įvykyje nėra nukentėjusiųjų, o vairuotojų neapdairumas ir nepamatuotas skubėjimas kainavo mašinų aplamdymu.
Anot šį įvykį mačiusių liudininkų, šioje situacijoje kalčiausias turėtų būti „Audi“ vairuotojas, kuris, darydamas manevrą sankryžoje, turėjo praleisti tiesiai važiuojantį mikroautobusą. Labiausiai nukentėjo mikroautobusas, o automobiliui „Audi“ net nesudužo dešinės pusės žibintas.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas