Paryčiais užsidegė kirpyklos patalpos

Utenoje, J. Basanavičiaus gatvėje, daugiabučio namo I aukšte įsikūrusi kirpykla „Ketera“ nukentėjo nuo gaisro. Dėl netvarkingos elektros instaliacijos dūmai gerokai nuniokojo vidaus patalpas.

Ryte prie kirpyklos stoviniuojanti savininkė Jūratė Radžiūnienė laukė atvykstančių draudikų. Po nelaimės susijaudinusi moteris kalbėjo, kad daugelį metų puoselėtas verslas vos nevirto pelenais. Šioje vietoje 12 metų veikė jai priklausanti kirpykla. „Paryčiais paskambino kaimynai, kurie pranešė apie gaisrą. Prie durų įrengtas skambutis, kuriuo galėjo naudotis neįgalieji, mat nėra specialaus įvažiavimo į vidų. Tačiau šiuo mygtuku taip niekas ir nepasinaudojo. Manoma, kad gaisras ir galėjo kilti dėl skambučio laidų”, – pasakojo J. Radžiūnienė. Gretimo namo kaimynai, išgirdę dūžtančio stiklo garsą, iškart paskambino savininkei ir apie tai informavo.

Moteris teigė, kad nuostoliai nemenki: stipriai aprūko vidaus lubos, vandeniu aplietos grindys, išsilydžiusios dailylentės, išdegusi sienelė, kurioje užsidegė skambučio laidai, apgadintas kirpyklos inventorius, išdaužtos durys.
„Keteros” savininkė prisipažino, kad kirpyklos patalpose neseniai buvo atliktas remontas: pakeistos grindys, naujai išdažytos lubos.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Deimantės Kazokaitės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas