Ieško avarijos liudininko

Šių metų balandžio 28 dieną portale udiena.lt skaitytojams pateikėme publikaciją apie Utenos rajone, Drąsėnų kaime (Daugailių seniūnija) įvykusią skaudžią avariją, kurios metu buvo sužaloti žmonės. Tąkart ugniagesiams gelbėtojams iš sumaitoto automobilio „Audi“ teko vaduoti 25 metų keleivę. Dėl sužalojimų į gydymo įstaigą buvo išvežtas ir tokio paties amžiaus „Mercedes Benz“ keleivis.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 19 valandą Utenos rajone, kelyje Bradesiai–Dusetos–Daugailiai, susidūrė du automobiliai: „Audi TT”, kurį vairavo 23 metų vyras (jam atimta teisė vairuoti transporto priemonę) ir „Mercedes Benz”, vairuojamas neblaivaus (1,66 prom.) 25 metų vyro.
Atvykus medikams į Utenos ligoninę buvo išvežtas sužeistas „Mercedes Benz” keleivis, o į Vilniaus gydymo įstaigą pateko „Audi TT” keleivė.
Šiomis dienomis minėtoje avarijoje nukentėjusioji kreipėsi į redakciją, prašydama padėti surasti šio eismo įvykio liudininkus. Elektroniniame laiške moteris rašo: „Esu eismo įvykio metu nukentėjusi keleivė, kuriai dėl patirtų sužalojimų nustatytas neįgalumas. Šiuo metu byloje ieškomas liudininkas, kuris matė avarijos aplinkybes ir buvo pribėgęs prie manęs po automobilių susidūrimo. Jis norėjo padėti, tačiau jo telefonas buvo išsikrovęs ir negalėjo iškviesti greitosios pagalbos medikų. Tą padarė kitas asmuo, o šis taip ir liko policijos neapklaustas, nors važiavo tame kelyje ir prieš jo akis įvyko eismo įvykis”, – kreipėsi ji.
Moteris prašo skaitytojų pasidalinti šia informacija ir tikisi, kad atsiras avarijos liudininkas.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas