Premjeras S. Skvernelis: „Anykščiai – unikali vieta Lietuvoje“

Gegužės 2 dieną Anykščiuose viešėjo Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis, kurį atlydėjo patarėjai Elvinas Jankevičius ir Unė Kaunaitė. Anykščių rajono savivaldybės administracijos salėje vykusio susitikimo su administracijos vadovais, darbuotojais, biudžetinių įstaigų vadovais ir verslo atstovais metu Anykščių rajono savivaldybės meras Kęstutis Tubis trumpai papasakojo apie situaciją rajone.

Meras akcentavo, kad šiais metais daugiabučių namų renovacijos procesai bus ne tik rajono centre – Anykščiuose, bet persikels ir kitus rajono miestelius, pavyzdžiui, Kavarską. Susitikimo dalyviams K. Tubis išsakė ir lūkesčius dėl kurorto statuso Anykščiams suteikimo.
„Vyriausybė dirba pagal patvirtintą programą. Nedarome neapgalvotų sprendimų, kuriuos vėliau tektų keisti, tačiau visada svarbu išgirsti daugiau nuomonių, kokias problemas dar turime spręsti”, – kviesdamas užduoti klausimus sakė Premjeras S. Skvernelis.
Salėje susirinkę svečiai Premjerui turėjo klausimų dėl alkoholio vartojimo renginių ir švenčių metu, smulkaus ir vidutinio verslo įmonių skatinimo, komunalinių atliekų tvarkymo įkainių, galimų pakeitimų. Teirautasi buvo ir dėl galimo mokslo metų ilginimo. Premjero S. Skvernelio teigimu, šis laikas galėtų būti skirtas papildomam individualiam darbui su mokiniais.
Baigiantis susitikimui Anykščių rajono meras K. Tubis Premjerui įteikė kvietimą dalyvauti birželio 3 dieną vyksiančioje Tradicinės kultūros ir žirgų sporto šventėje „Bėk bėk, žirgeli!” ir Gintaro Kaltenio albumą „Senuoju pašto keliu – žirgais ir karietomis”.

Anykščių r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas